Vrouw geeft jongen op BSO high-five

Bijbaan naast je studie: kies voor de kinderopvang

Wat zijn voordelen van een bijbaan in de kinderopvang?

Een bijbaan in de kinderopvang heeft veel voordelen. Zeker wanneer jij later aan de slag wilt in de wereld van pedagogiek. 

1.    Je investeert in jouw pedagogische kennis en je toekomst
Van respectvol communiceren met kinderen tot het veilig verschonen van baby’s en peuters. Tijdens een bijbaan in de kinderopvang breng je jouw pedagogische kennis in de praktijk én leer je veel bij! Of je nu pedagogiek of pabo studeert, met deze ervaring op je cv investeer je direct in je toekomst.  

2.    Je werkt wanneer het jou uitkomt
Een bijbaan in de kinderopvang geeft jou veel flexibiliteit. Wel zo handig wanneer je het aantal werkuren moet afstemmen op je studie! Ook houd je je weekenden en avonden vrij en ben jij degene die beslist of je werkt tijdens vakanties.

3.    Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen
Dit geeft voldoening én plezier! 

Werken Bij Compananny Kinderdagverblijf Bijbaan Naast Je Studie Kies Voor De Kinderopvang

4.    Je werkt in een dynamische omgeving
Als Pedagogisch Medewerker bedenk je verschillende activiteiten voor en met de kinderen: van creatieve en sportieve bezigheden tot leerzame uitstapjes buiten de vestiging. Daarnaast is ieder kind anders en speel je continu in hun behoeften. Dit maakt dat geen dag op de kinderopvang hetzelfde is!

5.    Je leert jouw talenten en valkuilen kennen
Tijdens een bijbaan in de kinderopvang ontdek je jouw talenten en valkuilen en ontwikkel je jezelf op verschillende vlakken. Je leert communiceren, zowel met ouders als collega’s, en leert onder andere samenwerken en probleemoplossend denken.   

Wil jij deze voordelen ervaren bij CompaNanny? Solliciteer direct!

In de kinderopvang werken zonder diploma

Het is een veelgestelde vraag: kan je bij een kinderopvang werken zonder diploma? Het antwoord is ja! Voor een bijbaan in de kinderopvang moet je wel minimaal een relevante mbo- of hbo-opleiding volgen, die kwalificeert om in de kinderopvang te werken. Denk aan onderwijsassistent of pedagogiek. Check hier of jouw opleiding kwalificeert.

Wanneer je een kwalificerende mbo-opleiding doet, moet je minimaal het eerste jaar hebben afgerond en bij ons stage lopen. Volg je een relevante hbo-opleiding, dan krijg je van ons uren op contract, uiteraard alleen als jij dat wil!

Bekijk ook onze BBL-opleiding. Met dit werk-leertraject kun jij direct en zonder diploma aan de slag in de kinderopvang!

Name Werken Bij Compananny Vrouw In Witte Blouse

Sharon

Pedagogisch Medewerker

Doordat we bij CompaNanny de toekomst creëren, voel ik me echt nuttig. Alsof ik iets teruggeef aan de maatschappij.

Werken Bij Compananny Bso Bijbaan Naast Je Studie Kies Voor De Kinderopvang

Wat ga je verdienen tijdens een bijbaan in de kinderopvang?

Nog een voordeel van een bijbaan als Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang is dat je direct een mooi salaris verdient. Afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring krijg je, volgens de CAO kinderopvang, een salaris tussen de €2.539,- en €3.489,- op basis van 36 uur (schaal 6). Jouw salaris loopt op naarmate je verder bent in je studie of je studie al hebt afgerond. Dat is goed verdienen in je studententijd! Over jouw salaris krijg je minimaal 8% vakantiegeld en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, welke per kinderopvangorganisatie verschillen.   

Ga jij in Amsterdam naar school en volg je een studie in de richting van pedagogiek of onderwijs? Doe direct praktijkervaring op één van onze vestigingen op! 

Een bijbaan als Pedagogisch Medewerker bij CompaNanny

Bij CompaNanny kun je direct solliciteren voor een bijbaan als Pedagogisch Medewerker. Je krijgt van ons een 0-urencontract, waardoor je kunt werken wanneer jouw studie dat toelaat. Vervolgens bepaal je in samenspraak met de Vestigingsmanager je rooster. Als je liever vaste uren op contract wilt, is dit ook mogelijk!

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij ons krijg je een, door de CAO vastgesteld, salaris en bieden wij daarbovenop goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een breed aanbod aan opleidingen en webinars om je kennis te vergroten, iedere dag een verzorgde lunch, korting bij ClassPass, gratis toegang tot coaches en vele doorgroeimogelijkheden. Want ook na het afronden van jouw studie verdien jij een kans om uit te blinken! 

Met meer dan 50 vestigingen verspreid door Nederland is er vast een kinderopvang in de buurt van jouw huis of school. Solliciteer direct voor een bijbaan in de kinderopvang!